Apple Managed Services

Wil je nergens om kijken naar hebben, maar wel profiteren van een optimaal werkend Apple platform, maximaal support en de productiviteit van je medewerkers verhogen? Kies dan voor onze Apple Managed Services.

Veilig, gemakkelijk en snel aan de slag

Wij helpen je van A tot Z

Van advies en implementatie tot volledige ondersteuning en projectmanagement. Wij nemen je alles uit handen, geven je helder inzicht in wat we doen en delen continu de voortgang en resultaten.

Om effectief aan de slag te gaan, starten we met een kick-off met het klantteam. Dat team bestaat altijd uit een accountmanager, consultant en een engineer. We bespreken de focuspunten, stellen doelen vast, delen best practices, introduceren onze werkwijze en vertellen wat je van ons mag verwachten.

Met onze Apple Managed Services bieden we een paraplu aan van verschillende diensten: Apple Managed Workplace, Productivity Suite en Managed Networking. Bij al deze diensten staan veiligheid, gebruikerservaring en productiviteit centraal.

Vrijblijvend aanvragen

Apple Managed Workplace

De term Apple Managed Workplace geeft eigenlijk al aan wat we doen. We beheren die werkplek. Volledig. Dat begint al bij de start. Want we begrijpen dat je medewerkers zo snel mogelijk up and running moeten zijn.

Wij zorgen dat medewerkers met een paar simpele stappen snel aan de slag kunnen. Zero touch deployment dus. Vervolgens werken we effectief aan het realiseren van je doelen. Natuurlijk zorgen we voor de nodige updates en bieden we maximaal support voor de werkplek en de omgeving.

Dat staat voor ons altijd bovenaan. Maar we doen meer. We voeren innovaties door om het platform nog beter, slimmer of prettiger te maken. We zorgen dat je gebruik kunt maken van de nieuwste features. En we kijken continu met je mee.

Hoe worden de apparaten gebruikt? Op welke manier bewegen medewerkers op het platform? Wat kan anders of beter? Kun je slimmer gebruikmaken van het platform? Met onze Quarterly Business Review (QBR) kijken we elke drie maanden met een helikopterview naar je omgeving. Hoogover, van een afstand dus. De verbeterpunten verzamelen we en nemen we mee in de continue verbetering van je platform.

Root3 heeft een agile werkwijze en een pragmatische aanpak. Samen bepalen we welke changes we in welke sprint uitvoeren. We houden hiervan continu de voortgang in de gaten en we koppelen periodiek aan je terug.

Onze werkzaamheden voor de Apple Managed Workplace bestaan uit:

 • Een geselecteerd team binnen Root3 zal klaarstaan voor jouw organisatie met de optimale kennis en ervaring. Ons streven is om de organisatie het gevoel te geven dat jullie een nieuw, intern, IT medewerker bij hebben.
 • We maken eerst kennis en bepalen samen het vertrekpunt in een eerste kick-off meeting.
 • We beheren volledig alle werkplekken en optimaliseren continu de bestaande omgevingen.
 • We maken een planning om met regelmaat aandacht te geven. Dit gebeurd zowel off-site als on-site. Deze planning wordt passend gemaakt voor de organisatie en haar omvang.
 • We staan onbeperkt klaar met ons remote support team om alle eindgebruikers of het IT team te ondersteunen binnen je organisatie. We ontwikkelen tooling/scripts en hebben best practices om onder andere te zorgen dat patchmanagement volledig wordt uitgevoerd en uw systemen up-to-date blijven.
 • We zorgen ervoor dat je omgeving is verzekerd van de laatste veiligheidsupdates. Die verantwoordelijkheid nemen we volledig.
 • Omdat we betrouwbaarheid belangrijk vinden zorgen we voor regelmatige rapportage en overzicht van de werkzaamheden.
 • We nemen de taak op ons om de organisatie optimaal mee te nemen in onze ervaring en alle innovaties die daarbij komen kijken. We volgen belangrijke verbeterpunten of aandachtspunten van partijen die voor je Apple omgeving belangrijk zijn. Hiervoor bieden we een duidelijk overzicht met doelen “Roadmap” en delen wat er in periodes bereikt is.
 • We zorgen ervoor dat het team optimaal voor jullie functioneert als specialisten. Door ze goed te verzorgen en juiste aandacht te bieden.

Productivity Suite

Je Productivity Suite moet optimaal werken en altijd up-to-date en veilig zijn. En het liefst wil je er ook geen omkijken naar hebben. Wij nemen je alle werkzaamheden uit handen. We zorgen ervoor dat je omgeving optimaal werkt én we volgen de veranderingen die bijvoorbeeld Microsoft en Google doorvoeren. We beoordelen de impact die het voor je heeft en stemmen samen af hoe we hierop inspelen. Zo voorkomen we eventuele problemen of onaangename verrassingen.

Onze werkzaamheden voor de Productivity Suite bestaan uit:

 • We on- en offboarden gebruikers en relaties.
 • We beheren je volledige e-mail omgeving.
 • We beheren en optimaliseren continu je bestaande omgeving.
 • We richten de samenwerkingsplatformen zoals Teams, SharePoint en Drive optimaal in en zorgen dat deze omgevingen optimaal blijven werken.
 • We zorgen voor de verdere integratie met SSO en Provisioning.
 • We volgen belangrijke verbeterpunten of aandachtspunten van partijen zoals Google en Microsoft op die voor je omgeving belangrijk zijn.
 • We zorgen ervoor dat je omgeving is verzekerd van de laatste veiligheidsdsupdates.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Laat je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over onze Apple Managed Services.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.