Jouw uitdaging,
onze oplossingen

Sectoren, branches, werkvelden. Daar doen we niet aan. Wij kijken naar je persoonlijke behoeften, wensen en uitdagingen. In welke business jij je ook bevindt.

Geen hokjes of branches

We bieden toegevoegde waarde voor ieder type organisatie

Of je nu tien of duizend werkplekken hebt, voor ons ben je even waardevol. Dus focussen we liever op dat waar we je mee kunnen helpen.

We kijken dan ook meer naar je type organisatie, naar de behoeften die je hebt en naar je vertrek- en uitgangspunt. En natuurlijk naar de rol van betekenis die we voor je organisatie kunnen hebben. Wij leveren toegevoegde waarde op de oplossingen van onze partners en kunnen je volledig ontzorgen.

Inspelen op de nieuwe arbeidsmarkt

Je wilt je medewerkers, maar zeker ook je potentiële medewerkers een fijne werkplek bieden. Choose your own device wordt steeds belangrijker, want het gaat steeds vaker ook om die secundaire arbeidsvoorwaarden. Werknemers worden steeds veeleisender. Die employee journey is onze customer journey. We ontzorgen je volledig door je een optimaal werkend en veilig platform te bieden waardoor je (potentiële) medewerkers het beste uit zichzelf halen. Met onze middelen spelen we in op het werkplezier van je medewerkers. Zo behoud je bestaande medewerkers en trek je makkelijker nieuwe mensen aan.

Volledige ontzorging

Je wilt die focus op je core business. Kennis en tijd voor IT is er niet. Snappen we. Daarom focussen wij ons op onze core business. Wij nemen je volledige platform over, zorgen dat het optimaal werkt, maximaal veilig is en voeren alle benodigde updates door. We sturen op innovatie waardoor je medewerkers altijd gebruikmaken van de nieuwste features. Ook monitoren we je omgeving continu en voeren we verbeteringen door, zodat je medewerkers alles uit het platform en hun apparaten halen. Maximale productiviteit en maximale gebruikerstevredenheid zonder dat je ergens omkijken naar hebt.

Meer uit je platform halen

Werk je met een vaste dienstverlener voor je volledige IT? Maar heb je het gevoel dat je er niet alles uithaalt? Of lopen medewerkers tegen problemen aan die maar niet kunnen worden opgelost waardoor je erover nadenkt afscheid te nemen van Apple? Zo doe je afbreuk aan de gebruikerservaring van je medewerkers. Bij Root3 doen we Apple er niet bij, we focussen ons uitsluitend op Apple. Daardoor hebben we alle kennis, kunde en expertise in huis om op elke uitdaging in te spelen én je platform naar een hoger niveau te tillen. Wil je zakelijk gebruikmaken van Apple, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Ook dan zijn we er voor je en zorgen we voor een optimale start met het platform.

Net dat beetje extra zekerheid

Heb je kennis en ervaring met Apple producten, maar wil je wel op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en een support afdeling als vangnet? Ook dat bieden we bij Root3. We staan voor je klaar wanneer dat nodig is. Op elk moment. En we koppelen altijd helder en volledig aan je terug. Nieuwe ontwikkelingen die belangrijk voor je kunnen zijn? Die delen we nog voor ze relevant worden. Zo heb je met onze diensten dus altijd een vangnet.