Onze Expertises

Wat we doen, doen we uitstekend. En met volle overtuiging.

Onze expertises

Koploper in veiligheid én functionaliteit

We lopen voorop in ontwikkelingen en verdiepen ons tot in detail in de materie. Het maakt dat we je de beste dienstverlening bieden. Maar we gaan nog een stap verder. Omdat we ons hebben gespecialiseerd op bepaalde diensten en voorop lopen in ontwikkelingen, passen we altijd de nieuwste technieken toe. Op het gebied van veiligheid én functionaliteit.

Mobile Device Management

Data is onwaarschijnlijk belangrijk voor je organisatie, maar tegelijkertijd ook kwetsbaar. Verlies van data kan dan ook grote gevolgen hebben. Met Mobile Device Management (MDM) helpen we je Macs, iPhones, iPads en Apple TV’s te beheren, te beveiligen en te sturen met commando’s. Met MDM worden software- en apparaatinstellingen bijgewerkt, controles uitgevoerd op het naleven van het organisatiebeleid en kunnen apparaten op afstand worden vergrendeld of gewist.

We werken met verschillende vendoren zoals Jamf, Microsoft, Ivanti (MobileIron) en Kandji. Omdat we weten wat de sterke punten van elke vendor zijn en je behoeften en uitdagingen kennen, kunnen we je helpen aan de juiste MDM-oplossing. We weten bovendien wat de mogelijkheden van MDM en Apple zijn waardoor we je helpen gerichter en sneller aan de slag te gaan.

Mobile device management

Mobile Threat Defense

Bedreigingen op mobile devices zijn aan de orde van de dag. Het is dan ook essentieel om je iOS- iPadOS- en Android-apparaten te beschermen tegen kwaadwillende acties. Met onze Mobile Threat Defense (MTD) oplossingen helpen we je hierbij. We kijken goed naar wat je nodig hebt voor jouw specifieke organisatie. Vervolgens zetten we de juiste MTD-producten in om je te beschermen op apparaat-, netwerk en applicatieniveau. Zo gaan we kwaadwillende acties tegen.

Endpoint Protection

Hardware, software, services. Ze zijn allemaal geïntegreerd op het macOS-platform. Daarmee biedt Apple je in de basis een goede bescherming. Want het platform is ontwikkeld rondom beveiliging én biedt je die optimale gebruikerservaring. Toch hebben je Macs extra bescherming nodig tegen een eventuele cyberaanval. Want cybercriminelen worden bij hun aanvallen steeds inventiever.

Wij weten wat je nodig hebt om je Macs veilig te houden. We hebben verregaande kennis en ervaring en weten welke ontwikkelingen er spelen. Daardoor kunnen we je behoeften koppelen aan de juiste oplossingen en houden we je Macs veilig.

Professional Services

Het Apple platform staat niet stil. En je moet meebewegen om veilig en compliant te blijven. Geen gemakkelijke opgave want het is niet je core business. Met onze Professional Services helpt een team van erkende specialisten je aan de nieuwste standaarden en wet- en regelgeving te voldoen. Of je nu nog maar net of al jarenlang met Apple werkt, we geven je alle ondersteuning die je nodig hebt. Onze consultants, engineers en het supportteam volgen de ontwikkelingen op de voet. Daarbij baseren we ons altijd op meerdere bronnen.

Platform integratie

Natuurlijk wil je het maximale uit Apple halen. En je medewerkers een optimale gebruikerservaring bieden. Maar om Apple te laten werken zoals Apple bedoeld is, moet de integratie met je bestaande infrastructuur en systemen uitstekend zijn. Met onder meer Apple School of Business Manager, Federatie met Microsoft Azure AD, Managed Apple IDs, Single Sign-On, Microsoft Intune zorgen we voor die uitstekende integratie.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Laat je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.