Innovaties

Innoveren. Dat doen we continu. Niet alleen omdat de technologie ons daartoe dwingt, maar ook omdat we klanten continu de beste oplossingen willen bieden. Dus hebben we onze oren en ogen open. We gebruiken de ervaringen en vraagstukken van klanten om onze diensten nóg verder te verbeteren. Ons Automated Patch Management is daar een voorbeeld van. We ontwikkelen ook zelf. Zo hebben we een paar jaar geleden succesvol de macOS Support App geïntroduceerd.

Snel de juiste ondersteuning

Root3 Support App

De Root3 Support app is een macOS menu bar app. De app is volledig door Root3 ontwikkeld en biedt klanten op een toegankelijke manier toegang tot support. We kunnen volledig meekijken met je omgeving en lossen daardoor eventuele uitdagingen sneller op.

Met de app bieden we dus gemak, service en snelheid. Bovendien kun je gebruikers en servicedesks in één oogopslag diagnostische informatie tonen. Ook bieden we snelkoppelingen aan om support-kanalen of toepassingen zoals een website, app of fileserver snel te bereiken. En het leuke is dat je de app volledig kunt branden in je huisstijl.

Download en bekijk de app

Automated Patch Management

App Catalog

Altijd up-to-date en volledig geautomatiseerd. De App Catalog controleert of updates beschikbaar zijn en installeert applicaties zonder tussenkomst van een beheerder. Kortom maximale productiviteit voor jou en je collega’s!

In de steeds sneller veranderende IT wereld is tijd een luxe. In een snel groeiend app landschap neemt patchmanagement veel tijd in beslag. Tijd die je niet altijd hebt. Terwijl patchen nog nooit zo belangrijk is geweest. De werkplek van vandaag is niet langer beperkt tot één kantoorruimte. Organisaties zijn meer verspreid dan ooit tevoren en dit leidt tot grotere risico’s voor je bedrijfsdata.

Het traditionele proces van installeren en updaten van apps kan erg tijdrovend en foutgevoelig zijn. Vooral voor beheerders met beperkte tijd, focus of kennis. De App Catalog kan je veel tijd besparen en vereenvoudigd het installatie- en updateproces voor niet Mac App Store applicaties.

Bekijk de app catalog