Partners

Wij werken samen met diverse toonaangevende partners. Hierdoor bent u zeker van kwaliteit en succes in uw organisatie!

MacBook

We zijn lid van het Apple Consultants Network (ACN). Daardoor bent u er zeker van dat u werkt met een gekwalificeerde professionele serviceprovider en consultants die gespecialiseerd zijn in oplossingen van Apple en andere bedrijven.

www.apple.com/nl/business/

Jamf biedt met haar managementoplossingen Jamf Now en Jamf Pro ondersteuning voor iOS, macOS en tvOS. Root3 is naast Gold Partner van Jamf ook Jamf Integrator en lid van het Jamf Consultants Network.

www.jamf.com

MobileIron is een van de marktleiders op het gebied van Enterprise Mobility Management (EMM). MobileIron richt zich op het beheer van mobiele apparaten, applicatiebeheer en de distributie van content.

www.mobileiron.com

G Suite biedt u professionele e-mail, agenda’s, contactpersonen, online opslag, videovergaderingen en meer. G Suite werkt uitstekend met uw macOS en iOS apparaten.

gsuite.google.com

Het Apple-platform kunt u uitstekend integreren binnen uw Microsoft-omgeving. Of het nu gaat om integratie met Office 365, Exchange, Intune, Azure AD, Active Directory, fileservers of bijvoorbeeld SCEP.

www.microsoft.com

Sophos levert Endpoint Protection voor macOS apparaten en beschermt deze tegen malicious websites en onveilige bestanden. macOS wordt continu gemonitord en er wordt actie ondernemen wanneer dat nodig is.

www.sophos.com

Cisco en Apple werken samen om oplossingen voor beveiliging, netwerken en samenwerking te ontwikkelen. Cisco Meraki beheert de meest uitgebreide cloudnetwerkservice en wordt vertrouwd door duizenden organisaties.

meraki.cisco.com

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies