Onze

Partners

Root3 werkt met vaste partners. Dit is een bewuste keuze, omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze krachten te bundelen met deze partners, versterken wij elkaar en kunnen wij de je de beste dienstverlening bieden.

Root3 is sinds 2013 lid van het Apple Consultants Network (ACN). Binnen dit netwerk zijn wij ook nog eens het hoogst beoordeeld. Door zowel Apple als onze bestaande klanten. De keuze voor Apple is gebaseerd op de eindgebruikerservaring die zij centraal stellen en Apple loopt voorop in de beveiliging van jouw privacy. De combinatie Apple en Root3 is zo sterk, omdat wij geloven dat de focus moet liggen op de service, de klant en de eindgebruiker. Apple heeft haar focus op het leveren van topsegment hardware. Deze combinatie zorgt voor de optimale ervaring voor jouw eindgebruikers.

Door het ACN weet je zeker dat je werkt met een gekwalificeerde serviceprovider en met consultants die de producten en oplossingen van Apple van binnen en van buiten kennen.

macOSiOS iPadOStvOSApple Consultants Network (ACN)Apple Business ManagerApple School Manager

Jamf is een Mobile Device Management (MDM) oplossing aanbieder op het gebied van omgevingsbeheer en security. In de huidige tijd is dit essentieel, want cyberbedreidigen liggen continu op de loer. Met Jamf beheren wij je apparaten, beschermen we je tegen dreigingen en geven je medewerkers op een veilige manier toegang tot bronnen binnen je organisatie. Root3 kiest voor Jamf als partner, omdat zij tools aanbieden die ons helpen jouw omgeving zo goed mogelijk en zo veilig mogelijk te laten werken. Daarnaast ligt bij hen net als bij Root3 de focus volledig op Apple.

Als een van de allereerst partners van Jamf (Gold Partner) heeft Root3 excellente kennis en ervaring met Jamf. Daarnaast zijn door onze lange partnerband zeer nauwe contacten ontstaan waarmee Root3 de allersnelste en uitstekende service kan bieden aan onze klanten en haar eindgebruikers. Wij bieden Jamf aan als Managed Service Provider. We beheren je volledige omgeving: volledige ontzorging dus.

Mobile Device Management (MDM)Gold PartnerManaged Service ProviderJamf ProJamf FundamentalsJamf SchoolJamf ConnectJamf TrustJamf ProtectJamf Private AccessJamf Threat DefenceJamf Data PolicyJamf Reseller

Microsoft werkt samen met Apple om eindgebruikers een unieke ervaring te geven en deze continu verder te verbeteren. Root3 helpt je op zijn beurt Apple te integreren met Microsoft 365 zodat je medewerkers echt kunnen profiteren van die optimale gebruikerservaring.

Het is belangrijk dat je computer veilig is, maar daarbinnen moet je ook kunnen werken. Op papier zijn Microsoft en Apple tegenpolen, maar ze kunnen juist heel goed samenwerken. Er zijn veel verschillende oplossingen, maar Microsoft 365 is een van de grootste en hebben uitstekende kennis. Root3 heeft aansluitende kennis wat betreft onboarding, offboarding en veilig werken binnen Microsoft 365. Het is een toevoeging op de applicaties die al standaard op je Apple devices zitten.

IntegratiesProductivity SuiteMicrosoft 365Exchange OnlineMicrosoft Endpoint Manager (Intune)Azure ADConditional Access

Proactief samenwerken en een excellente gebruikerservaring. Google en Apple werken er samen hard aan. Google is een van de pioniers die samen online werken uitstekend faciliteert. Root3 helpt je vervolgens te integreren met Google Workspace zodat je medewerkers de voordelen van een interne cloud service, email service, agenda en google meet kunnen ervaren. Om op afstand zo goed en soepel mogelijk samen te werken. Root3 houdt binnen Google Workspace jouw omgeving veilig wat betreft datalekken en privacy gevoelige informatie. Ook nemen we de onboarding en offboarding op ons. Zo gaan nieuwe medewerkers makkelijk aan de slag en heb je nergens omkijken naar als iemand uit dienst gaat.

Google WorkspaceProductivity SuiteGmailGoogle DriveCloud Identity

Van endpoint-, cloud- en netwerkbescherming tot volledig beheerde services voor cybersecurity. Sophos biedt bescherming tegen de meest actuele dreigingen. Daarbij komt dat Sophos al sinds de start haar focus heeft op Apple devices. Ondanks de hoge prioriteit van Apple als het aankomt op privacy, kan de beveiliging van jouw devices altijd beter. Apple focust zich hierbinnen voornamelijk op de hardware en Sophos richt zich op de security binnen jouw systemen, netwerken en flexwerkplekken.

Root3 wil dat haar klanten veilig en vlekkeloos werken, zoals Apple haar hardware heeft bedoelt. Als Gold Partner van Sophos leveren, integreren en beheren wij Sophos haar verschillende oplossingen en ontzorgen wij je volledig met onze expertise. We bieden deze oplossingen ook aan als Managed Service Provider.

Gold PartnerManaged Service ProviderEndpoint ProtectionSecurityEDRXDRMTDCybersecurity

Een superieure kwaliteit, een scala aan mogelijkheden en uitstekend beheer. Het maakt dat veel organisaties kiezen voor de netwerkoplossingen van Cisco Meraki. Het bedrijf is dan ook leider op het gebied van cloudgestuurde WiFi, routering en beveiliging. Apple ziet die onderscheidende aspecten ook en zorgt er samen met Cisco Meraki voor dat netwerken optimaal samenwerken met Apple apparatuur.

CiscoMeraki GoMerakiWirelessSwitchingSecurity and SD-WANManaged Services

Kandji bouwt aan de toekomst van Apple Enterprise Management. Het gebruik van Apple-apparaten in ondernemingen groeit snel. Er is steeds meer behoefte aan een modern Apple MDM-oplossing dat geschikt was voor groeiende bedrijven en toenemende wettelijke eisen.

Kandji is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke MDM-oplossing welke bedrijven helpt het beheren en beveiligen van hun Apple-apparaten. Met Kandji hoeven beheerders en organisaties geen diepgaande kennis te hebben van de Apple-platformen.

Device ManagementEndpoint Detection & ResponseDevice Harmony

Met Ivanti maak je van jouw hybride omgeving (bestaande uit verschillende platformen) ook een veilige omgeving. Zij bieden software aan om je IT omgeving mee te beheren en beveiligen of laten beheren en beveiligen. Vooral die beveiliging is erg belangrijk nu cybercriminelen steeds inventiever worden in het vinden van manieren om jouw omgeving mee binnen te dringen.

Als partner heeft Root3 uitstekende kennis van en ervaring met Ivanti. Root3 werkt met Ivanti, omdat zij vooraanstaand zijn in hybride werkplekken voorzien van een veilige IT omgeving. Root3 en Ivanti hechten veel waarde aan innovatie, omdat wij beiden zo op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen zorgt dit voor een excellente samenwerking.

Mobile Device ManagementIvanti Neurons Unified Endpoint Management

Het kan lastig zijn om fonts en assets in de cloud te beheren en te distribueren. Extenis stroomlijnt de verbinding tussen de gebruikers en de fonts en assets. Eindgebruikers zijn daardoor niet meer eindeloos bezig met zoeken waardoor ze snel aan de slag kunnen. Extensis is dan ook superieur in het beheer en de distributie van fonts en assets. Extensis werkt uitstekend samen met zowel Google Workspace als Microsoft 365. Daarom heeft Root3 gekozen voor Extensis als partner; de naadloze aansluiting met onze productivity suits.

Font ManagementConnect FontsSuitcase