Onze
partners

Wij werken samen met diverse toonaangevende partners. Hierdoor ben je zeker van kwaliteit en succes in jouw organisatie!

Apple | Sinds 2013 lid van het Apple Consultants Network (ACN) en tevens hoogst beoordeeld. Daardoor bent je er zeker van dat je werkt met een gekwalificeerde service provider en consultants die gespecialiseerd zijn in producten en oplossingen van Apple.

Apple Business ManagerApple School ManagerMobile Device ManagerApple Business EssentialsApple at Work

Microsoft | Het Apple-platform kunt je uitstekend integreren binnen de Microsoft-omgeving. Of het nu gaat om integratie met Office 365, Exchange, Intune, Azure AD, Active Directory, fileservers of bijvoorbeeld SCEP.

Office 365ExchangeIntuneAzure ADActive Directory

Jamf | Met Jamf kunnen IT- en beveiligingsteams Apple-apparaten, gegevens en applicaties die door hun eindgebruikers worden gebruikt met vertrouwen beheren en beschermen zonder de beoogde Apple-ervaring in de weg te staan. Jamf helpt organisaties hun personeel van informatie te voorzien met technologie die bedrijfsveilig en gebruiksvriendelijk is, terwijl de persoonlijke privacy wordt beschermd.

Root3 is sinds 2013 Gold Partner van Jamf en is volledig gecertificeerd in de oplossingen die Jamf aanbiedt. Naast het implementeren en onderhouden ontwikkelt Root3 oplossingen om de producten van Jamf heen om beheer en ondersteuning naar het hoogste niveau te brengen.

Jamf ProJamf NowJamf SchoolJamf ConnectJamf ProtectJamf Private AccessJamf Threat DefenceJamf Data PolicyResellerService PartnerManaged Service Provider

Sophos | Sophos maakt cybersecurity eenvoudig. Van netwerk tot endpoint, de producten zijn ontworpen om complexiteit te elimineren. Volledige beveiliging betekent niet alleen het detecteren van bedreigingen maar ook daarna te handelen.

SecurityEndpoinprotectionEDRHybride

Google | Google Workspace biedt je professionele e-mail, agenda’s, contactpersonen, online opslag, videovergaderingen en meer. Google Workspace werkt uitstekend met jouw macOS en iOS apparaten.

WorkspaceProductivity SuiteCloudcomputingGmailGoogle Drive

Cisco Meraki | Cisco en Apple werken samen om oplossingen voor beveiliging, netwerken en samenwerking te ontwikkelen. Cisco Meraki beheert de meest uitgebreide cloudnetwerkservice en wordt vertrouwd door duizenden organisaties.

CloudnetwerkserviceCisco MerakiNetwerk