Daarom wil je werken bij ons

Een dynamisch team met een voorliefde voor Apple. We denken in oplossingen en hebben een continue drive om klanten ook te laten profiteren van die unieke Apple ervaring. Jij ook?

Werken bij Root3

Onze cultuur? Serieus leuk

Wij zijn Apple Solutionists en die naam houden we graag hoog. We werken voor topklanten en werken er elke dag hard aan om hun doelstellingen te bereiken en te behouden. Dat doen we met een hecht en wendbaar team. We zoeken elkaar op, schakelen snel en krijgen daardoor veel voor elkaar in korte tijd. We zijn proactief preventief. Want we hebben de zaken liever gisteren dan vandaag geregeld. Met succes. Want onze klanten waarderen onze aanpak doorgaans met een jarenlange samenwerking. Die mooie resultaten? Die vieren we ook. We maken tijd om met elkaar een taartje te eten, een borrel te drinken of we gaan samen op pad. En we delen met elkaar in de winst. Want daar dragen we immers allemaal aan bij.

Dit is Root3

Gepassioneerd, innovatief en betrouwbaar. Dat zijn onze kernwaarden.

Die passie voor Apple delen we met elkaar. Hoe kan het ook anders? Maar we delen ook onze klantgerichte instelling. Want ons werk blijft mensenwerk. Daar zijn we ons allemaal bewust van.

Innovatief zijn we zeker ook. We hebben onze oren en ogen open en kennen de nieuwste trends en innovaties. Net zo belangrijk is onze betrouwbaarheid. We voelen ons betrokken bij onze klanten. Maar ook bij elkaar. Met onze uiteenlopende karakters vormen we een mooi team. We leren van elkaar en geven onderling feedback om nóg beter te worden. Eerlijk en oprecht. We houden van duidelijke taal en zeggen waar het op staat.

Maar we werken ook continu aan het verder versterken van het teamgevoel en het verrijken van onze expertise. We houden techsessies en hebben eens per kwartaal een kantoordag om ervaringen, inzichten en werkwijzen met elkaar te delen. Dat vinden we allemaal bijzonder waardevol. O ja, we starten de week samen op en lunchen doen we met elkaar aan tafel.

Waarom Root3

Bij Root3 willen we allemaal nog beter, slimmer en innovatiever worden. We hebben dan ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling én voor je persoonlijke behoeften.

Waar ligt je drive? Wat is je motivatie? Wat vind jij dat beter kan? Daar is bij ons alle aandacht voor. Natuurlijk kun je ook rekenen op meer dan prima arbeidsvoorwaarden. Want je werk vinden we waardevol en dat belonen we dus ook.

Investering in persoonlijke ontwikkeling
Bij Root3 vinden we het heel belangrijk dat je steeds beter wordt in je vak en steeds beter gaat presteren. Dat is een gedeelde verantwoordelijkheid. Zowel Root3 als jijzelf moeten daar in investeren. Root3 zet zich actief in om jouw persoonlijke ontwikkeling te faciliteren. In overleg met je leidinggevende wordt periodiek bepaald wat voor jou de beste stap is. Hier worden concrete afspraken over gemaakt. Root3 stelt vervolgens tijd en opleiding beschikbaar. Als je die goed afrondt en aantoonbaar beter gaat presteren, opent dat de weg naar een andere functie en ontwikkeling van jouw arbeidsvoorwaarden.

Werken voor topklanten
Root3 heeft een portfolio met zeer interessante klanten. Hierdoor is het bijna altijd mogelijk om voor interessante opdrachtgevers te werken. Uiteraard houden we bij jouw inzet zo veel mogelijk rekening met jouw persoonlijke voorkeur.

Thuisplekwerkvergoeding
Om te zorgen dat je ook thuis optimaal en verantwoord kunt werken, bieden we een vergoeding om thuis je eigen werkplek in te richten. Je kan dit budget besteden aan bureau, scherm, stoel, voetenbank, muis en een toetsenbord. Natuurlijk willen we dan graag dat deze spullen aan de geldende arbo-voorwaarden voldoet.

Extra vrije dag op je verjaardag
Ben je jarig dan krijg je van Root3 een extra dag vrij. Zo heb je genoeg tijd om alle kaarsjes uit te blazen. Je bepaalt zelf op welke dag je vrij wilt hebben.

Wat we je zoal bieden

 Een fair salaris want voor wat hoort wat
Een fair salaris want voor wat hoort wat
 25 vakantiedagen én een extra vrije dag op je verjaardag
25 vakantiedagen én een extra vrije dag op je verjaardag
 Een modern kantoor met een spectaculair uitzicht en elke dag een lekkere lunch
Een modern kantoor met een spectaculair uitzicht en elke dag een lekkere lunch
 Flexibel thuiswerken met een passende thuiswerkvergoeding
Flexibel thuiswerken met een passende thuiswerkvergoeding
 Winstdeling en een goede pensioenbijdrage
Winstdeling en een goede pensioenbijdrage
 En ja, natuurlijk een MacBook Air/Pro, iPad en iPhone/eSIM
En ja, natuurlijk een MacBook Air/Pro, iPad en iPhone/eSIM

Onze vacatures

Junior Marketeer Sales en office Full-time Halfweg
Apple Systems Engineer Technische support Full-time Halfweg
Apple Technical Consultant Consultancy Full-time Halfweg
Apple Technical Support Engineer Support Full-time Halfweg