Root3 Apple Solutionists

Optimale gebruikservaring, maximale productiviteit. Omdat Apple moet werken zoals Apple bedoeld is. Wij zijn jouw Apple Solutionists.

De aanpak van Root3

Gemak, plezier en performance met Apple. Dat is wat ons drijft.

Bij Root3 zit de voorliefde voor Apple in onze genen. We zijn een deskundig team van gecertificeerde Apple professionals met een continue drive om je de ultieme Apple experience te bieden. Werken, waar en wanneer je dat wilt, op een veilig platform, met alle vrijheid die je nodig hebt. Dat is wat we je bieden.

Met onze Apple Managed Services bieden we je maximale ondersteuning!

Natuurlijk helpen we je bij de optimale inrichting en inzet van jouw Apple producten. Wil je nog meer weten dan verzorgen wij ook de nodige trainingen. Voor de ultieme Apple Experience kunnen we ook het volledige beheer van je werkplek of omgeving uit handen nemen. Die totaaloplossing noemen we Apple Managed Services. Wij zorgen er proactief voor dat jouw IT-omgeving uitstekend functioneert en altijd veilig is! We hebben alles in huis om je volledig te ondersteunen en te ontzorgen. Daarmee bieden we je ook op de lange termijn continu toegevoegde waarde.

Nieuwe medewerker

Wanneer een medewerker in dienst komt wil je die natuurlijk de beste ervaring geven. IT is hier een belangrijk onderdeel van.

Ontvangst nemen hardware

De medewerker ontvangt de hardware nieuw in de doos en pakt deze zelf uit. Dit draagt bij aan de beleving en zal ervoor zorgen dat de medewerker meer zorg zal dragen voor het apparaat.

Zero-Touch deployment

De medewerker kan zonder tussenkomst van IT het Apple apparaat inrichten en gebruiken. Binnen enkele minuten is de software die nodig automatisch geïnstalleerd zodat de persoon snel aan de slag kan.

Aan de slag

De medewerker kan snel aan de slag en heeft direct toegang tot de systemen. Geen gedoe (tijd verlies) met wachtwoorden en accounts aanmaken, dit is allemaal al geregeld.

Ondersteuning

Indien de gebruiker vragen heeft tijdens of na de installatie is Root3 Support beschikbaar via telefoon, e-mail of website voor ondersteuning.

Onderhoud en verbeteringen

We zorgen dat we de laatste veranderingen en innovaties toegepast worden om up-to-date te blijven zodat de continuïteit en beveiliging gewaarborgd wordt.

Vernieuwen/Opschonen hardware

Wanneer het apparaat wordt ingeleverd is deze met een druk op de knop veilig gewist. Deze is dan klaar voor de nieuwe medewerker of kan veilig afgevoerd worden.

Maximale betrokkenheid, optimale service

We gaan bij voorkeur als team aan de slag. Onze Consultants, Systems Engineers en Support Engineers werken dan ook nauw met je samen. Wij geloven dat we alleen zo tot de beste oplossingen komen. Onze experts houden elkaar op de hoogte van elke stap en onze Consultant koppelt continu aan je terug. Zo bieden we je de optimale service!

Natuurlijk, ook wij lopen weleens tegen een uitdaging aan. Maar dat melden we je dan meteen en we voorzien je zo snel mogelijk van een oplossing. Die betrokkenheid en eerlijke, oprechte instelling levert ons veel waardering op van onze klanten. Root3 behoort daarom al jaren tot de top van het Apple Consultants Network (ACN)! Ook voor Apple zijn we topspecialist in de zakelijke markt en een belangrijke partner.

Neem contact op

We innoveren continu en ontwikkelen ook eigen oplossingen

Om aan die top te blijven, blijven we continu innoveren. We houden onze oren en ogen altijd open. De ervaringen en vraagstukken van klanten houden ons scherp en gebruiken we om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Onze accountmanager haalt die ervaringen persoonlijk op, want voor ons staat de dienstverlening op de lange termijn voorop. Eigen oplossingen? Die ontwikkelen we ook! Onze macOS Support App is daar een mooi voorbeeld van. Hiermee nemen we de drempel tussen de eindgebruiker en IT verder weg. Dit zorgt ervoor dat niet alleen het werkplezier toeneemt, maar ook het gemak en performance!

Bekijk onze innovaties

Wij zijn topspecialist in de zakelijke markt

Apple Focussed
Apple Focussed
Maximaal Gecertificeerd
Maximaal Gecertificeerd
Best beoordeeld Apple Consultant Network
Best beoordeeld Apple Consultant Network
200+ Klanten
200+ Klanten
30.000+ Apple apparaten in beheer
30.000+ Apple apparaten in beheer
ISO 9001 Gecertificeerd
ISO 9001 Gecertificeerd
ISO/IEC 27001 Gecertificeerd
ISO/IEC 27001 Gecertificeerd
98% Klant­tevreden­heid
98% Klant­tevreden­heid

Neem contact op met één van onze Apple Solutionists

Martin van Diemen

Wat wij doen

Optimale inzet van je Apple producten. Blijvend alles uit je Apple platform halen. Maximale ondersteuning! Met onze oplossingen maken we écht het verschil.

Wat wij doen

Een dynamisch team met een voorliefde voor Apple.

Hoe kan het ook anders, maar we zijn ook een hecht en wendbaar team. We zoeken elkaar op, schakelen snel en krijgen daardoor veel voor elkaar in korte tijd. We noemen onszelf proactief preventief, want het liefst hebben we gisteren de dingen al geregeld.

Die mooie resultaten die we realiseren? Die vieren we ook. We maken tijd om met elkaar een taartje te eten, een borrel te drinken of we gaan samen op pad. O ja, we starten graag de week met elkaar op. Vinden we nuttig, maar ook gezellig. Jij ook?

Wat onze klanten zeggen

 • De kennis van Root3 is breed, dat merk je tijdens de samenwerking. Het is een aanvulling die verdere professionalisering mogelijk maakt.
  Overheid
 • Root3 implementeert zonder zorgen de oplossing waar je naar zoekt. Hierbij geven ze je als klant het gevoel dat niets moet, maar alles mag.
  Rexel
 • Erg tevreden met Root3 We zijn heel tevreden met de dienstverlening van Root3. Alle werkzaamheden worden afgestemd op ons bedrijf en de engineers denken verder dan alleen een oplossing op onze vraag. Support is goed bereikbaar en zorgt ervoor dat alle problemen meteen worden opgelost. We zijn blij met het meedenken en de communicatie in normale mensentaal zonder onnodig ingewikkelde technische termen. Er is veel ruimte voor samenwerking, afstemming en feedback.
  Bewegin
 • Root3 is een jong bedrijf met een frisse no-nonsense aanpak. Ze hebben gedegen kennis van en ervaring met het het platform en de producten van Apple.
  De Waerden
 • Goede expertise, goede service en vriendelijk personeel. Altijd bereid te helpen en nemen alle tijd bij vragen.
  Miranda Hoogeveen Kega B.V.
 • I've been at the school for just over 2 years now and have found Root3 to be super helpful and very knowledgeable about what JamfPro is able to do for our school and how to configure it. Their regular 'check-up' visits provide a good opportunity for fine-tuning our installation and Ruud is always happy to discuss our needs and do his best to help us achieve them.
  J Berry ISH