Sophos Endpoint Protection

Next-generation bescherming voor macOS.

Sophos Endpoint

Endpoint Protection voor uw desktops en laptops

Sophos Endpoint Protection maakt het voor u eenvoudig om macOS, Windows en Linux te beschermen tegen malware en geavanceerde dreigingen zoals gerichte aanvallen. Sophos next-generation endpoint protection integreert innovatieve technologieën zoals malicious traffic detectie met realtime inspectie van SophosLabs om dreigingen voor uw organisatie te voorkomen, te detecteren en tegen te gaan.

Voorkom

Sophos Endpoint Protection vertrouwt niet op handtekeningen om malware te vangen. Dit betekent dat het zero-day bedreigingen afvangt zonder dat de prestaties van uw apparaten afnemen.

Detecteer

Sophos Endpoint Protection detecteert en blokkeert web- en applicatie-exploits, gevaarlijke URL’s, potentieel ongewenste apps en kwaadaardige codes die het apparaat anders zouden kunnen infecteren.

Reageer

Als iets kwaadaardigs gevonden wordt, zal Sophos Endpoint Protection het voor u isoleren en verwijderen. Sophos maakt dit proces voor u eenvoudig en automatisch.

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring met Sophos en het in het beschermen tegen malware en geavanceerde dreigingen.
2

Ondersteuning

U heeft direct contact met onze technische specialisten. Met onze Sophos kennis en ervaring helpen wij u snel op weg.
3

Maximale prestaties

Wij denken graag met u mee hoe u het maximale uit Sophos kunt halen en hoe u uw apparaten beschermd.
4

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Root3 is maximaal gecertificeerd in Sophos voor o.a. ondersteuning, implementatie en verkoop.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies