Proactief Apple Beheer

Uw Macs in topconditie met Proactief Apple Beheer.

Root3 adviseert Proactief Apple Beheer uit te voeren op al uw Mac computers. Met Proactief Apple Beheer zorgen wij ervoor dat de kwaliteit en continuïteit van uw Mac computers optimaal is.

Beheer

Door uw Mac computers centraal te beheren voeren wij optimaal beheer uit. Dit doen we onder andere door software en updates met één druk op de knop te installeren. Ook zorgen wij voor een actuele inventaris van uw computers.

Beveiligen

We zorgen ervoor dat uw Mac computers up-to-date zijn met macOS beveiligingsupdates. Daarnaast automatiseren wij de installatie van updates voor applicaties en plug-ins zodat uw Macs voorzien zijn van de laatste versie.

Monitoring

Door uw Mac computers centraal te inventariseren monitoren wij de software, hardware en beveiliging van uw Mac computers. Als nodig, treden wij hierin proactief op.

Proactief Apple Beheer

Naast het beheer, beveiligen en monitoren van uw Mac computers bieden wij ook de mogelijkheid om support en beveiliging af te nemen.

iMac Pro

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring met de Mac en in het beheer van macOS, op kleine en op grote schaal (1000+).
2

Ondersteuning

Wanneer wij een afwijking constateren op uw Mac, nemen wij contact op met u. Zo voorkomen we problemen en zorgen we dat u probleemloos verder kunt werken.
3

Maximale prestaties

Wij hebben de juiste kennis in huis en denken graag met u mee hoe u het maximale uit uw Mac kunt halen.
4

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Root3 is maximaal gecertificeerd in Apple producten. Of het nu gaat om macOS, iOS, of tvOS.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies