Mobile Device Management

Zet uw bedrijf in beweging. Word een mobiele onderneming!

Mobile Device Management

Mobile First

Met Mobile Device Management (MDM) kunt u mobiele apparaten op uw werkplek beveiligd, beheerd en gecontroleerd toegang te geven tot het bedrijfsnetwerk en zakelijke bestanden.

Inmiddels is er een verscheidenheid aan software beschikbaar die in staat is om MDM toe te passen waarbij uw zakelijk data worden beschermd en privégebruik wordt geblokkeerd. Het stelt uw organisatie ook in staat om data op afstand te wissen, apparaten automatisch te voorzien van policies en beperkingen, verplichtingen in te stellen en nog veel meer.

Jamf Now is de gemakkelijkste manier om een klein aantal MDM-taken uit te voeren op de Apple apparaten in uw organisatie. Jamf Now is zeer eenvoudig te gebruiken zonder softwaretraining en documentatie.

Jamf Pro is in staat om grootschalig beheer toe te passen voor organisaties die Apple apparaten gebruiken. Het biedt geavanceerde mogelijkheden voor macOS, iOS en tvOS en helpt uw organisatie het beste te halen uit het Apple platform.

MobileIron stelt organisaties in staat om gemengde omgevingen te managen en biedt geavanceerde tools om zakelijke en privé-data gescheiden te houden. MobileIron biedt cross platform support voor iOS, macOS, Android en Windows.

iPad White

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring in het beheer van mobiele apparaten op kleine en op grote schaal.
2

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Root3 is gecertificeerd in de oplossingen die wij aanbieden. Zo bent u zeker van gekwalificeerde consultants en engineers.
3

Ondersteuning

U heeft direct contact met onze technische specialisten. Met onze kennis en ervaring helpen wij u snel op weg.
4

Maximale prestaties

Wij denken graag met u mee over uw mobiele strategie en hoe u het maximale uit Mobile Device Management kunt halen voor uw organisatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies