Om onze klanten nog beter te adviseren op het gebied van security vraagstukken, zijn wij een partnership aangegaan met Sophos. Na hard werken en alle Sophos certificeringen te hebben gehaald, kunnen wij met trots melden dat we de Sophos Silver Partner status hebben behaald!

Dit betekent dat we de Sophos Synchronised Security product portfolio aan onze diensten hebben toegevoegd. Hier kunt u als Root3 klant nu van profiteren! 

Wat houdt dat dan precies in?
83% van de IT managers zegt dat malware bedreigingen het moeilijkst te stoppen zijn in vergelijking met vorig jaar. Waarom? Omdat cybercriminelen meerdere technieken in hun cyber aanvallen aan elkaar koppelen. De meeste beveiliging software beschermt u daarentegen maar tegen één techniek/aanval tegelijk.

Sophos vond dat het tijd was hier iets aan te doen! Gesynchroniseerde beveiliging is het eerste cybersecurity systeem waarin endpoint, netwerk, mobiel, Wi-Fi, e-mail en encrypted producten informatie met elkaar delen waardoor er real-time gereageerd kan worden op incidenten.

Wat doet Sophos Synchronized Security?

  • Geïnfecteerde endpoints isoleren en blokkeren zijdelingse bewegingen;
  • Blokkeren Wi-Fi voor non-compliant mobiele apparaten;
  • Scannen van endpoints voor gecomprimeerde mailboxen;
  • Haalt incriptiesleutels terug als er een bedreiging is gedetecteerd;
  • Identificeert ongewenste applicaties op het netwerk.

Al de bovenstaande punten zijn door Root3 te monitoren en te beheren vanuit één centraal platform. Heeft u reeds Sophos Endpoint Protection van Root3? Informeer dan naar de mogelijkheden van de Sophos XG Firewall. Met de Sophos Endpoint Protection en de Sophos XG Firewall kunnen we de cybersecurity binnen uw organisatie naar een hoger niveau brengen.

Meer weten?
Neem contact met ons op! U kunt een e-mail sturen naar [email protected] of bellen met +31 85 400 30 30.