Root3 verhuist per 1 september 2021 naar de Suikersilo-Oost 14 in Halfweg. In dit blog vertel ik je over de groei die Root3 heeft gemaakt in de afgelopen 8 jaar.

In de zomer van 2013 begon Root3 met het aanbieden van zakelijke dienstverlening en oplossingen aan klanten die met Apple werken.

Startend vanuit huis en bij klanten ontstond na enkele maanden de behoefte voor een plek om samen te werken. In het StofLab in Haarlem vonden we een kleine ruimte waarin naast ideeën ook groei plaats vond. Met inmiddels vier collega’s zochten we naar meer ruimte om ook toekomstige collega’s en klanten te ontvangen.

Niet ver van het toenmalige kantoor vonden we een eigen ruimte aan de Tappersweg in Haarlem. Dit was voor ons ideaal, een grotere plek, een eigen vergaderruimte en een prachtig uitzicht over het Spaarne en Haarlem.

Ook aan deze locatie komt een einde. Per 1 september a.s. verhuist Root3 naar de Suikersilo-Oost 14 in Halfweg. Dit kleurrijke en iconische pand biedt nog meer ruimte. Met inmiddels 11 collega’s, die zich dagelijks inzetten met het leveren van een geweldige gebruikerservaring op Apple producten, bedienen wij veel klanten in diverse branches in binnen- en het buitenland.

Ook het team van Root3 werkt remote en hybride. Daarom biedt het kantoor naast werkplekken ook een prettige omgeving voor creatie, samenwerking en ontspanning.

De nieuwe locatie biedt Root3 de mogelijkheid tot verdere groei in de komende jaren. Via deze gelegenheid wil ik al onze klanten bedanken voor de groei van de afgelopen 8 jaar en het gegeven vertrouwen in Root3.

Ik kijk met plezier uit naar het betrekken van ons nieuwe pand en wanneer de mogelijkheden het weer toelaten verwelkomen wij je graag in ons nieuwe kantoor in Halfweg.

– Martin