Apple in Business

Root3 - uw expert voor Apple op de werkvloer

Apple at Work

Employee Choice

Apple producten worden niet alleen privé, maar ook zakelijk graag gebruikt. Uw medewerkers gebruiken ze om efficiënter samen te werken en om creatief problemen op te lossen. Alle producten van Apple sluiten daarbij naadloos op elkaar aan. Met een iPhone, iPad of Mac in handen, zijn uw medewerkers in staat het maximale uit hun werk te halen. Root3 is dé Apple expert om dit op uw werkvloer mogelijk te maken.

Omdat u het liefst met Apple werkt

Apple maakt producten waarmee uw medewerkers overal betere beslissingen kunnen nemen. Krachtig, veilig en intuïtief. Hiermee blijven uw medewerkers bereikbaar, delen ze ideeën en krijgen ze meer voor elkaar. Root3 helpt u bij de optimale inrichting en inzet van Apple producten.

Apparaten maximaal benutten

Nadat uw iPhone, iPad en Mac klaar zijn voor gebruik, wilt u deze apparaten uiteraard maximaal benutten. Om u hierin te ondersteunen biedt Root3 u diverse diensten. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, ondersteuning, consultancy en trainingen voor macOS, iOS en Apps.

Apple Consultants Network

Om te zorgen voor maximale prestaties, werkt Apple samen met de beste experts; het Apple Consultants Network. Root3 is zo’n expert. Wij hebben alles in huis om uw mobiele strategie te ondersteunen. En hiervoor werken wij ook weer samen met diverse partners.

Medewerkers die hun eigen tools kunnen kiezen, zijn tevredener en gemotiveerder. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor Apple producten. Lees de rapportage die Apple hierover publiceerde:

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring en samenwerking met Apple. Wij ondersteunen klanten met macOS, iOS en tvOS op kleine en op grote schaal.
2

Ondersteuning

Daag ons gerust uit met lastige vragen. U zult merken dat wij de juiste technische kennis hebben en er alles aan doen om uw probleem op te lossen.
3

Maximale prestaties

Door onze jarenlange ervaring, trainingen en certificeringen bent u er zeker van dat wij de kennis in huis hebben die nodig is voor het realiseren van maximale prestaties.
4

Kwaliteit

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Root3 is maximaal gecertificeerd in haar diensten en oplossingen. Hierdoor krijgt u de kwaliteit die u van een dienstverlener mag verwachten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies