Over ons

Root3 is een full service ICT-dienstverlener. Bij ons staan de klant en het Apple platform centraal. Werkt u met Apple? Dan kunt u bij ons terecht voor onderhoud, ondersteuning, consultancy, oplossingen en producten.

Over Ons

Root3 is specialist op het gebied van Apple binnen (groot)zakelijke omgevingen. Onze focus is om gebruikers de kwaliteit en continuïteit te bieden die zij gewend zijn met Apple en tegelijkertijd IT de tools in handen te geven om deze apparaten te kunnen beheren. Wij adviseren en ondersteunen klanten o.a. in het toepassen van zero-touch deployment, het inrichten van veiligheidsmaatregelen en het simpel en snel distribueren van apps.

Dagelijks werkt ons team aan de kwaliteit en informatiebeveiliging van onze organisatie en klanten om zo risico’s tot een minimum te beperken en continuïteit te waarborgen. Om dit aan onze bestaande en toekomstige klanten te tonen zijn wij in 2018 gestart met het opzetten van ons kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de eisen voor ISO 9001:2015 (kwaliteitsmanagement) en ISO/IEC 27001:2017 (informatiebeveiliging). Met dit systeem beheren we de kwaliteits- en informatiebeveiliginsaspecten van onze bedrijfsvoering. We voldoen hiermee aan alle relevante wettelijke, zakelijke en contractuele veiligheidsverplichtingen.

Sinds de start in 2013 heeft Root3 hoog ingezet op klanttevredenheid en heeft de afgelopen jaren mooie reacties mogen ontvangen van haar klanten welke zij op de Apple Consultants Network pagina van Root3 gepubliceerd hebben.

Onze kernwaarden

Authentiek

Authentiek

We zijn een kleine onderneming, down-to-earth en we doen wat we zeggen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Eerlijkheid en oprechtheid zijn onze belangrijkste business drivers. Wij houden ons aan onze beloften.

Gepassioneerd

Gepassioneerd

Wij zijn enthousiast over ons werk en onze klanten. Het Apple platform en de klant staan bij ons centraal.

Flexibel

Flexibel

De techniek staat niet stil. Wij leveren professionele en flexibele ICT-diensten.

Het team

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies