MobileIron

Transformeer uw organisatie tot een mobiele organisatie met het MobileIron's Unified Endpoint Management (UEM)-platform.

Zero Trust Security Cycle

Unified Endpoint Management

Met MobileIron kunnen de ondernemingen van vandaag de dag echt Mobile First worden. Gebruik de kracht van moderne endpoints en besturingssystemen waaronder iOS, iPadOS, macOS, tvOS, Android en Windows 10. Beveilig bedrijfsgegevens, stimuleer de productiviteit van medewerkers en maak bedrijfsinnovatie mogelijk op manieren die u nooit voor mogelijk had gehouden. MobileIron UEM biedt de veilige basis die nodig is om te voldoen aan zowel gebruikerseisen als IT-beveiligingsvereisten.

Unified Endpoint Management

Het MobileIron UEM-platform is speciaal ontwikkeld voor bedrijven om mobiele apparaten, desktops, applicaties en inhoud te beveiligen en te beheren. Medewerkers kiezen het apparaat dat hun voorkeur heeft en zijn zeker van privacy met behoud van een “native” gebruikerservaring.

Cloud Security

Met MobileIron Access houdt u uw bedrijfsgegevens in de cloud veilig. U vermindert het risico van gegevensverlies door datastromen van mobiele apps naar de cloud te beveiliging. U bepaalt zelf welke apps en apparaten toegang hebben tot uw cloudapplicatie.

Apps

Door MobileIron ontwikkelde apps maken eindgebruikers productiever door ze toegang te geven tot goedgekeurde bedrijfsbronnen. Daarnaast biedt MobileIron het AppConnect Ecosystem, met apps die zijn geoptimaliseerd voor integratie met het MobileIron platform.

MobileIron Platform

Het MobileIron Platform bestaat uit een combinatie van uitgebreide beveiligingshulpmiddelen en Unified Endpoint Management (UEM), waaronder Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM) en Mobile Content Management (MCM). Uw IT-beheerders kunnen de levenscyclus van het apparaat en de applicaties ervan beheren, van registratie tot uitfasering.

MobileIron Platform
MobileIron

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring met MobileIron en het in beheer nemen van iOS, iPadOS, macOS, tvOS en Android.
2

Ondersteuning

U heeft direct contact met onze technische specialisten. Met onze MobileIron kennis en ervaring helpen wij u snel op weg.
3

Maximale prestaties

Wij denken graag met u mee hoe u het maximale uit MobileIron kunt halen en hoe u uw apparaten kunt integreren in uw netwerk.
4

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Root3 is maximaal gecertificeerd in MobileIron voor o.a. ondersteuning, implementatie en verkoop.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies