MobileIron

Zet uw bedrijf in beweging. Word een mobiele onderneming.

MobileIron is de Enterprise Mobility Management (EMM) oplossing voor bedrijven. Met MobileIron beschikt u over uw zakelijke data op uw mobiele apparaten waarbij beveiliging voorop staat!

MobileIron


Mobile Device Management - MDM

Mobile Device Management

MDM geeft IT de mogelijkheid om mobiele apparaten eenvoudig te voozien van zakelijke e-mail, automatische configuraties, op certificaten gebaseerde beveiliging en het selectief kunnen wissen van enterprise data op zowel de corporate owned (COD) als bring your own (BYOD) apparaten.

Mobile Application Management - MAM

Mobile Application Management

MobileIron biedt een end-to-end oplossing welke apps configureert, distribueert, beveiligd en wist van mobiele apparaten. Met deze mogelijkheden heeft IT de gehele app levenscyclus onder beheer, het beschikbaar stellen, beveiligen en data te beschremen van de app met AppConnect.

Mobile Content Management - MCM

Mobile Content Management

MobileIron is in staat om veilig toegang te verlenen tot zakelijke documenten die op verschillende locaties staan. MCM zorgt er ook voor dat bijlagen van e-mail gecodeerd zijn en bekeken kunnen worden. Daarnaast kunnen eindgebruikers waar dan ook direct surfen op het intranet.

End User Products


Apps@Work

Apps@Work

De enterprise App Store van MobileIron geeft eindgebruikers eenvoudig toegang tot in-house en IT goedgekeurde apps.

Docs@Work

Docs@Work

MobileIron Docs@Work biedt toegang en DLP voor documenten in e-mails, SharePoint, Dropbox, Microsoft Onedrive, Office 365 en Box.

Web@Work

Web@Work

Een veilige browser waarmee gebruikers toegang te krijgen tot intranet websites zonder hiervoor een appraat brede VPN verbinding op te zetten.

Help@Work

Help@Work

Gebruikers zijn in staat om met behulp van Help@Work IT mee te laten kijken op hun iOS apparaat om een betere analyse uit te voeren en het probleem te verhelpen.

MobileIron Tunnel

MobileIron Tunnel

Managed applicaties op iOS 7 (of hoger) kunnen met Tunnel een per-app VPN verbinding opzetten zonder hiervoor een appraat brede VPN verbinding op te zetten.

MobileIron AppConnect

MobileIron AppConnect

MobileIron AppConnect maakt het mogelijk op apps beter te beveiligen door de SDK of Wrapper. Apps kunnen op afstand geconfigureerd en beveiligd worden.

Multi-OS


iOSM

Apple

Android

Android

Windows

Windows

MobileIron Platform


MobileIron Platform

Deployment


MobileIron klanten kunnen kiezen tussen de inzet van het platform als een cloud dienst of on-premise. MobileIron biedt ook de flexibiliteit om te kiezen tussen prijsmodellen.

On-Premise

On-Premise

Cloud-Managed

Cloud-Managed

Root3


Ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met MobileIron en in het beheer nemen van iOS, Android en Windows Phone.

Kennis

Wij denken graag met u mee hoe u het maximale uit MobileIron kunt halen en hoe u uw apparaten kunt integreren in uw netwerk.

Gecertificeerd

Root3 is maximaal gecertificeerd in MobileIron voor o.a. ondersteuning, implementatie en verkoop.

Ondersteuning

Direct contact met technische specialisten. Met onze kennis en ervaring helpen wij u snel op weg.

Bel ons direct voor een gratis presentatie en demonstratie op +31 85 400 30 30

Support Support