MobileIron Threat Defense

Bescherming van uw apparaten, gegevens en privacy.

MobileIron Threat Defense

Mobile Endpoint Security

MobileIron beschermt bedrijfsgegevens tegen bekende en zero-day bedreigingen door deze te detecteren en verhelpen. MobileIron Threat Defense biedt een veilige basis voor flexibel werken ongeacht de omvang van uw bedrijf.

De ongeƫvenaarde benadering met machine learning algoritmen stopt bedreigingen op het apparaat, voordat ze schade kunnen veroorzaken.

Check

Gemakkelijk

De beveiliging is ingebouwd in de MobileIron-client en daardoor eenvoudig te beheren, zonder dat de eindgebruiker hier iets voor hoeft te doen.

Detect

Inzichtelijk

Krijg onmiddellijk en continu inzicht in kwaadaardige bedreigingen op alle mobiele apparaten en gedetailleerde analyses van risicovolle apps.

Protect

Offline

Ontdek en herstel bekende en zero-day bedreigingen met machine learning-algoritmen op het apparaat zonder internetverbinding.

MobileIron

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring met Endpoint Protection en Mobile Device Management. Wij weten hoe wij deze optimaal kunnen combineren.
2

Ondersteuning

U heeft direct contact met onze technische specialisten. Met onze MobileIron Threat Defense kennis en ervaring helpen wij u helpen wij u snel op weg.
3

Maximaal resultaat

Wij denken graag met u mee hoe u het maximale uit MobileIron Threat Defense kunt halen in combinatie met MobileIron.
4

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Wij zijn getraind in de diensten en producten die wij bieden. Hierdoor krijgt u de kwaliteit die u van een dienstverlener mag verwachten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies