MobileIron Threat Defense

Bescherming van uw apparaten, gegevens en privacy.

MobileIron Threat Defense

Mobile Endpoint Security

Bedrijven kunnen bedrijfsgegevens beschermen door bekende en zero-day bedreigingen op het mobiele apparaat te detecteren en te verhelpen zonder dat een internetverbinding vereist is.

Met één app is het eenvoudig te beheren omdat de beveiliging is ingebouwd in de MobileIron-client. En het is gemakkelijk voor gebruikers, die de client niet hoeven in te zetten of te activeren, waardoor de productiviteit wordt onderbroken. U krijgt een inzichtelijke, onmiddellijke en voortdurende zichtbaarheid in apparaat-, netwerk- en app-bedreigingen met gedetailleerde analyses.

De ongeëvenaarde benadering met machine learning algoritmen stopt bedreigingen op het apparaat, zonder netwerkconnectiviteit, voordat ze schade kunnen veroorzaken. MobileIron Threat Defense biedt de veilige basis voor modern werk voor bedrijven van elke omvang over de hele wereld.

Check

Gemakkelijk

Eén app maakt het u gemakkelijk met de bescherming die is ingebouwd in uw MobileIron-client. Het is gemakkelijk voor gebruikers die geen actie hoeven te ondernemen.

Detect

Inzichtelijk

Krijg onmiddellijk en continu inzicht in kwaadaardige bedreigingen op alle mobiele apparaten en gedetailleerde analyses van risicovolle apps.

Protect

Offline

Ontdek en herstel bekende en zero-day bedreigingen met machine learning-algoritmen op het apparaat zonder internetverbinding.

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring met Endpoint Protection en Mobile Device Management. Wij weten hoe wij deze optimaal kunnen combineren.
2

Ondersteuning

We helpen je snel weer op weg, dankzij onze ervaring en kennis.
3

Maximaal resultaat

Wij denken graag met u mee hoe u het maximale uit MobileIron Threat Defense kunt halen in combinatie met MobileIron.
4

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Wij zijn getraind in de diensten en producten die wij bieden. Hierdoor krijgt u de kwaliteit die u van een dienstverlener mag verwachten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies