Lookout Mobile Endpoint Security

Bescherming van uw apparaten, gegevens en privacy.

Lookout

Mobile Endpoint Security

Veel organisaties maken tegenwoordig gebruik van smartphones en tablets om de productiviteit op de werkplek te verhogen. Naarmate gevoelige gegevens mobieler worden, moet het beveiligingsbeleid van uw organisatie zich ook uitstrekken tot uw mobiele apparatuur. Lookout Mobile Endpoint Security maakt het gemakkelijk om zicht te krijgen op het volledige spectrum van mobiele risico’s en past via MDM geautomatiseerd beleid toe om uw risico te verminderen.

Lookout is geïnstalleerd op meer dan 100 miljoen mobiele apparaten over de hele wereld. Deze ongeëvenaarde hoeveelheid apparaten geven inzicht in mobiele apps, netwerken en OS versies en stelt Lookout in staat om machine learning te implementeren om nieuwe bedreigingen te detecteren.

Bescherming van apps

App-gebruik is de meest voorkomende reden dat gevoelige gegevens worden geopend op mobiele apparaten, met risico’s voor zowel in iOS als Android. Lookout’s app-analysetechnologie wordt aangedreven door de intelligentie van meer dan 40 miljoen iOS- en Android-apps, waardoor u zicht krijgt op app-gebaseerde risico’s.

Bescherming van netwerken

Dergelijke netwerkbedreigingen worden vaak in de vorm van een man-in-the-middle-aanval uitgevoerd. Dit gebeurt door een Wi-Fi hotspot te spoofen om netwerkverkeer te onderscheppen en gevoelige gegevens te decoderen. Door de netwerkverbindingen van ons wereldwijde sensornetwerk te analyseren, minimaliseren we doeltreffend negatieve effecten bij het detecteren van grote impactbedreigingen.

Bescherming van apparaten

Als uw apparaat in gevaar komt door softwareproblemen, kan de ingebouwde beveiliging van het besturingssysteem worden omzeild. Lookout creëert een vingerafdruk van elk mobiel apparaat en vergelijkt het met de 100 miljoen apparaten in ons beveiligingsplatform om afwijkingen en risico’s te identificeren.

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring met Endpoint Protection en Mobile Device Management. Wij weten hoe wij deze optimaal kunnen combineren.
2

Ondersteuning

We helpen je snel weer op weg, dankzij onze ervaring en kennis.
3

Maximaal resultaat

Wij denken graag met u mee hoe u het maximale uit Lookout Mobile Endpoint Security kunt halen en hoe u deze kunt integreren binnen de bestaande MDM-oplossing.
4

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Wij zijn getraind in de diensten en producten die wij bieden. Hierdoor krijgt u de kwaliteit die u van een dienstverlener mag verwachten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies