Jamf Pro

Automatiseert de eenvoudige dingen en maakt moeilijke dingen eenvoudig.

Jamf Pro

Apple Enterprise Mobility Management

Geef uw medewerkers de tools die ze nodig hebben. Jamf Pro (voorheen Casper Suite) is ontworpen om het beheer van Apple apparaten te automatiseren wat de productiviteit en creativiteit van eindgebruikers ten goede komt. Het is de Apple EMM-oplossing die IT-professionals en gebruikers ondersteunt door een Unified Endpoint Management (UEM) aan te bieden.

Deployment

Kies voor de perfecte uitrol van macOS, iOS of tvOS voor uw gebruikers. Maak gebruik van het Apple Device Enrollment Program (DEP) en kies voor een zero-touch ervaring zonder tussenkomst van de IT-afdeling of kies voor handmatig imagen.

Device Management

Ga verder dan configuratieprofielen en gebruik policies en scripts om uw apparaten aan te passen voor de optimale gebruikerservaring.

App Management

Koop apps met het Apple Volume Purchase Program (VPP) in bulk en kies voor een automatisch installatie of maak ze beschikbaar in Self Service. Apps worden automatisch geconfigureerd met de instellingen die de gebruikers in uw organisatie nodig hebben.

Inventory

Verzamel hardware-, software- en beveiligingsgegevens van uw Apple apparaten. Maak aangepaste rapporten, ontvang waarschuwingen of maak slimme groepen om policies of apps toe te kennen.

Self Service

Geef gebruikers binnen uw organisatie de mogelijkheid om zelf apps te installeren, software te updaten en hun eigen apparaat te onderhouden zonder hulp van de IT-afdeling.

Security

Beveilig uw Apple-apparaten door gebruik te maken van de native beveiligingsmaatregelen zoals FileVault. Beheer apparaatinstellingen en configuraties, beperk schadelijke software en update alle Apple-apparaten zonder gebruikersinteractie.

Jamf Frameworks

De combinatie van MDM en de Jamf Agent zorgen voor geavanceerd beheer.

Mobile Device Management (MDM)

Jamf Pro maakt gebruik van de native Apple MDM-mogelijkheden om macOS en iOS apparaten te beheren. Hierdoor kan uw IT-afdeling configuratieprofielen implementeren, apps toewijzen en externe opdrachten versturen zoals vergrendelen, wissen en activeren van de verloren modus.

Jamf Agent

Jamf Pro installeert de Jamf Agent om het beheer voor macOS te verbeteren. Met de Jamf Agent kunnen taken als het uitvoeren van scripts en het installeren van pakketten uitgevoerd worden. Dit alles gebeurt op de achtergrond en door middel van veilige communicatie.

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring met Jamf Pro in het beheer van iOS en macOS op kleine en op grote schaal.
2

Ondersteuning

Niet alleen krijgt u ondersteuning van Jamf, maar ook vanuit Root3. Wij gaan verder dan alleen remote support. Met onze ervaring en kennis helpen wij u snel op weg.
3

Maximale prestaties

Wij denken graag met u mee hoe u het maximale uit Jamf Pro kunt halen en hoe u deze oplossing kunt integreren in uw netwerk. Wij zijn ook onderdeel van het Jamf Consultants Network.
4

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Root3 is naast Gold Partner van Jamf ook maximaal gecertificeerd in Jamf Pro. Daarnaast heeft Root3 meerdere gecertificeerde Jamf Integrators.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies