Jamf Now

Apple Mobile Device Management voor kleine organisaties.

Jamf Now

Mobile Device Management

Het beheren van Apple apparaten kan een tijdrovende klus zijn, vooral als u daar niet dagelijks mee bezig bent. Maak de installatie van iOS en macOS apparaten eenvoudig en besteed uw tijd aan de dingen waar u goed in bent.

Jamf Now is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke cloud-based Mobile Device Management (MDM)-oplossing voor iPhones, iPads en Macs. Het beheer is snel in te stellen, toegankelijk en betaalbaar, zodat gebruikers in uw organisatie zonder hulp van IT aan de slag kunnen.

Deployment

Zonder een MDM-oplossing kan het nogal wat tijd vergen om uw iOS en/of macOS apparaten in uw organisatie te managen. Met Jamf Now kunt u apparaten op afstand configureren zoals het instellen van Wi-Fi, e-mail en een passcode.

Device Management

Met Jamf Now heeft u een simpele cloudomgeving die al uw apparaten inzichtelijk maakt. Informatie over de hardware is snel te raadplegen en u kunt met een druk op de knop apps pushen naar het device, zonder hulp van een IT-specialist.

Security

Gebruik Jamf Now om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsgevoelige informatie, die gebruikers raadplegen op het apparaat, veilig blijft. Handhaaf een beleid zoals het gebruik van een passcode en encryptie, en lock of wis het apparaat.

Probeer Jamf Now

Aanmelden

Beheer de eerste drie apparaten gratis. Schrijf u nu in!

Aanmelden

Live Demo

Probeer Jamf Now live. Klik op onderstaande link voor een live demo!

Live Demo

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring met Jamf Pro in het beheer van iOS en macOS op kleine en op grote schaal.
2

Ondersteuning

Niet alleen krijgt u ondersteuning van Jamf, maar ook vanuit Root3. Wij gaan verder dan alleen remote support. Met onze ervaring en kennis helpen wij u snel op weg.
3

Maximale prestaties

Wij denken graag met u mee hoe u het maximale uit Jamf Pro kunt halen en hoe u deze oplossing kunt integreren in uw netwerk. Wij zijn ook onderdeel van het Jamf Consultants Network.
4

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Root3 is naast Gold Partner van Jamf ook maximaal gecertificeerd in Jamf Pro. Daarnaast heeft Root3 meerdere gecertificeerde Jamf Integrators.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies