Endpoint Protection

Verleng de beveiliging van uw Apple apparaten met een Endpoint Protection-oplossing.

Endpoint Protection

Safety First

Uw organisatie heeft te maken met diverse mobiele bedreigingen. Van malware en datalekkende apps tot jailbroken en rooted toestellen. Onze oplossingen stellen organisaties in staat om de mobiele werkplek te beveiligen tegen deze bedreigingen en naleving van het beveiligingsbeleid te handhaven door middel van effectieve risicobeheersing. Zonder dat dit afbreuk doet aan de gebruikerservaring en de productiviteit van uw medewerkers.

De beste Endpoint Protection voor macOS. Sophos Endpoint Protection vindt bedreigingen sneller, vereenvoudigt onderzoek en minimaliseert de impact van een dreiging.

Lookout Mobile Endpoint Security maakt mobiele risico’s zichtbaar en past maatregelen waar nodig toe. Lookout integreert met uw MDM-oplossing en zorgt zo voor geautomatiseerde maatregelen.

iMac Pro

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring in het effectief beschermen van macOS en iOS.
2

Ondersteuning

Wij gaan verder dan alleen remote support. Wij hebben diepgaande technische kennis in IT-omgevingen. Met onze ervaring en kennis helpen wij u snel op weg.
3

Maximale prestaties

Wij denken graag met u mee hoe u uw content het beste kunt beveiligen. Wij zijn ook onderdeel van het Apple Consultants Network.
4

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Root3 is maximaal gecertificeerd in haar diensten en oplossingen. Hierdoor krijgt u de kwaliteit die u van een dienstverlener mag verwachten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies