Diensten

Root3 heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van Apple binnen (groot)zakelijke omgevingen. Onze focus is om gebruikers de kwaliteit en continuïteit te bieden die zij gewend zijn van het werken met Apple apparatuur en tegelijkertijd IT de tools in handen te geven om deze apparaten effectief te kunnen beheren.

Diensten

Onderhoud

Wij helpen uw organisatie het maximale uit macOS en iOS te halen. Door periodiek onderhoud blijft u up-to-date en presteren uw apparaten optimaal. Of u nu een onderneming heeft met enkele apparaten of meer dan duizend.

Support

Daag ons gerust uit met lastige vragen. U zult merken dat wij de juiste technische kennis hebben en er alles aan doen om uw probleem op te lossen. Een van onze medewerkers helpt u direct, zodat u snel weer verder kunt. Wij helpen u op afstand of komen bij u langs. Wat u wilt.

Consultancy

Wij denken graag met u mee en helpen uw omgeving zo efficiënt mogelijk in te richten. Root3 biedt consult op maat en is bekend met oplossingen in diverse sectoren. Hierdoor kunnen wij u snel voorzien van doeltreffend advies waar u mee verder kunt.

Trainingen

Wilt u (nog) productiever worden in het gebruik van uw Apple apparaten? Dat kan met de trainingen die we verzorgen voor uw medewerkers voor macOS, iOS en Apps. Deze trainingen vinden plaats op uw locatie en zijn toegespitst op de apps en features die u gebruikt.

Wat onze klanten zeggen

Root3 zorgde ervoor dat we onze IT naar een hoger niveau konden tillen, zonder dat we daar een IT-afdeling voor hoefden in te richten.

User Intelligence

Root3 is erg servicegericht, met een snelle respons bij eventuele problemen. Ze hebben heel veel kennis van Apple en MDM.

International School of The Hague

Root3 is onze partner als het gaat om Apple-beheer. Dit doen zij uitstekend en op een praktische manier die past bij onze organisatie.

The Sting House of Brands

Root3 is een jong bedrijf met een frisse no-nonsenseaanpak. Ze hebben gedegen kennis van en ervaring met het het platform en de producten van Apple.

De Waerden

Vanuit Root3 is een uitstekende dienst voorgesteld en geleverd om onze Macs op een eenvoudige manier te beheren en uit te rollen.

Webreact

Gedrevenheid, optimisme én expertise maken dat Root3 zaken voor elkaar krijgt. Ze denken goed mee en nemen ons mee in hun fanatisme.

Hogeschool Saxion

Bij Root3 staan klantgerichtheid, snelle dienstverlening en beschikbaarheid centraal. Hun diensten sluiten naadloos aan bij onze interne behoeftes.

Younited

Root3 onderscheidt zich door snel en kordaat op verzoeken en (soms lastige) vraagstukken te reageren. Ze geven daarbij altijd goede tips.

The International School of Amsterdam

De kennis van Root3 is breed, dat merk je tijdens de samenwerking. Het is een aanvulling die verdere professionalisering mogelijk maakt.

Overheid

Root3 implementeert zonder zorgen de oplossing waar je naar zoekt. Hierbij geven ze je als klant het gevoel dat niets moet, maar alles mag.

Rexel

Onze klanten

Een greep uit onze klanten

The Sting
AVROTROS
Pon
Buro Jung
Hogeschool Inholland
De Waerden
Christelijk Lyceum Zeist
Brand Loyalty International
Great Place to Work
Bose
AkzoNobel
The Grand Amsterdam
iMac Pro

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring en samenwerking met Apple. Wij ondersteunen klanten met macOS, iOS en tvOS op kleine en op grote schaal.
2

Ondersteuning

Daag ons gerust uit met lastige vragen. U zult merken dat wij de juiste technische kennis hebben en er alles aan doen om uw probleem op te lossen.
3

Maximale prestaties

Door onze jarenlange ervaring, trainingen en certificeringen bent u er zeker van dat wij de kennis in huis hebben die nodig is voor het realiseren van maximale prestaties.
4

Kwaliteit

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Root3 is maximaal gecertificeerd in haar diensten en oplossingen. Hierdoor krijgt u de kwaliteit die u van een dienstverlener mag verwachten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies