Cloud Managed Networking

Beheer uw volledige netwerk vanuit een centraal dashboard.

Cloud Managed Networking

Cloud Managed IT

Het beheren van bedrade en draadloze netwerken waar bedrijven op vertrouwen zou net zo eenvoudig moeten zijn als het gebruik van e-mail. Eenvoudige configuratie, gemakkelijk in te zien wat er gaande is en altijd en overal toegankelijk.

Cisco Meraki Go is een cloud gebaseerde netwerkoplossing voor kleine bedrijven. Meraki Go zorgt voor een snel, veilig en betrouwbaar netwerk dat eenvoudig beheerd wordt vanuit een intuïtieve mobiele app.

Cisco Meraki

Cisco Meraki producten worden centraal beheerd vanuit een intuïtieve interface. Met dit gebruiksvriendelijke dashboard kunt u bedrijfskosten verlagen en IT-initiatieven sneller implementeren om de missie van uw organisatie te realiseren.

iMac Pro

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze ervaring met bedrade en draadloze netwerken in combinatie met Apple-apparaten.
2

Ondersteuning

Wij gaan verder dan alleen remote support. Wij hebben diepgaande technische kennis van IT-omgevingen. Met onze ervaring en kennis helpen wij u snel op weg.
3

Maximale prestaties

Wij denken graag met u mee hoe u het maximale uit uw netwerk kunt halen en hoe u uw netwerk beschermd.
4

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Root3 is maximaal gecertificeerd in haar diensten en oplossingen. Hierdoor krijgt u de kwaliteit die u van een dienstverlener mag verwachten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies