Cisco Meraki

Cisco en Apple werken samen om oplossingen voor beveiliging, netwerken en samenwerking te ontwikkelen.

Cisco Meraki

Cloud Managed Netwerken

Apple en Cisco werken samen en zijn uniek gepositioneerd om u te helpen met uw transformatie. Apple biedt de meest innovatieve mobiele technologie ter wereld in combinatie met ’s werelds meest geavanceerde OS.

Networking

Netwerken

De toename van het netwerkgebruik vergroot ook de behoefte aan effici├źnte, betrouwbare netwerken om de apps waarop uw teams vertrouwen, te laten werken. Het optimaliseren van het netwerk voor uw gebruikers biedt de mogelijkheid om bedrijfskritieke apps prioriteit te geven.

Security

Beveiliging

Zowel Apple als Cisco beschouwen beveiliging als een fundamentele vereiste. Naarmate bedrijven transformeren, hun aantal apparaten vergroten en het volume en de gevoeligheid van bedrijfsgegevens op die apparaten wijzigen, veranderen ook hun beveiligingsvereisten.

Collaboration

Samenwerken

Naarmate de complexiteit van de bedrijfsactiviteiten toeneemt, neemt ook de behoefte aan verbeterde samenwerking tussen vaak verspreide teams toe. Dit betekent dat personeel zoekt naar oplossingen die meerdere vormen van communicatie integreren.

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze ervaring met Cisco Meraki in combinatie met Apple-apparaten.
2

Ondersteuning

U heeft direct contact met onze technische specialisten. Met onze Cisco Meraki kennis en ervaring helpen wij u snel op weg.
3

Maximale prestaties

Wij denken graag met u mee hoe u het maximale uit Cisco Meraki kunt halen en hoe u uw netwerk beschermd.
4

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Root3 is gecertificeerd in Cisco Meraki voor o.a. ondersteuning, implementatie en verkoop.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies