Cisco Meraki

Cisco en Apple werken samen om oplossingen voor beveiliging, netwerken en samenwerking te ontwikkelen.

Cisco Meraki

Cloud Managed Netwerken

Apple biedt de meest innovatieve mobiele technologie ter wereld in combinatie met ’s werelds meest geavanceerde OS. Dit doen zij door uw Apple apparatuur optimaal te laten verbinden met uw Cisco netwerk. Dit maakt de samenwerking van Apple en Cisco uniek.

Networking

Netwerken

Met de toename van netwerkgebruik wordt de behoefte aan efficiënte, betrouwbare netwerken groter. Zo kunnen de apps, waarop uw teams vertrouwen, optimaal presteren. Met het optimaliseren van het netwerk kunt u onder andere bedrijfskritieke apps prioriteit geven.

Security

Beveiliging

Bij zowel Apple als Cisco heeft beveiliging de hoogste prioriteit. Welke eisen er ook zijn ten aanzien van beveiliging, Apple en Cisco kunnen hierin voorzien en meebewegen.

Collaboration

Samenwerken

Naarmate de complexiteit van de bedrijfsactiviteiten toeneemt, neemt ook de behoefte aan verbeterde samenwerking binnen bedrijven toe. Apple en Cisco zorgen ervoor dat meerdere vormen van communicatie integreren en tijd besparen.

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze ervaring met Cisco Meraki in combinatie met Apple-apparaten.
2

Ondersteuning

U heeft direct contact met onze technische specialisten. Met onze Cisco Meraki kennis en ervaring helpen wij u snel op weg.
3

Maximale prestaties

Wij denken graag met u mee hoe u het maximale uit Cisco Meraki kunt halen en hoe u uw netwerk beschermt.
4

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Root3 is gecertificeerd in Cisco Meraki voor o.a. ondersteuning, implementatie en verkoop.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies