Het gaat goed met Root3! Deze zomer viert Root3 zijn vijfjarig bestaan. Door de groei in de afgelopen tijd weten steeds meer klanten ons te vinden.

We merken dat steeds meer ondernemers ervoor kiezen om met Apple producten te werken. Dat komt omdat zij en hun medewerkers hun eigen tools kunnen kiezen. Bedrijven omarmen het Choose Your Own Device (CYOD) en Corporate-Owned Personally-Enabled (COPE) model steeds meer. Het is mooi om te zien hoe Apple aan het groeien is in het bedrijfsleven.

Betere dienstverlening
Ook heeft Root3 in de afgelopen vijf jaar nieuwe medewerkers en partners aangetrokken. Zo is er een stevige basis gecreëerd voor betere dienstverlening. Steeds meer organisaties die met Apple apparatuur werken weten ons te vinden!

Wij zijn een full service ICT dienstverlener voor organisaties tot 100 Apple werkplekken. Onze klanten genieten van professionele en gecertificeerde specialisten op gebied van Apple, zonder dat de klant deze in huis hoeft te nemen. De klant wordt door ons volledig ontzorgd.

Ook grotere organisaties kunnen bij ons terecht voor onderhoud, ondersteuning, consultancy, trainingen, oplossingen en producten. We sparren graag met klanten die Apple uitdagingen ondervinden of hun platform naar een hoger niveau willen brengen. Doordat we in de loop van de jaren ontzettend veel ervaring en expertise hebben opgebouwd, vinden we altijd een goede en praktische oplossing.

Meer weten?
Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Kom langs! De koffie staat altijd klaar. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar [email protected] of bellen met +31 85 400 30 30.