Apple Client Management

Kies voor de Mac en werk productief en creatief samen binnen uw organisatie.

Apple Client Management

Users First

Medewerkers geven de voorkeur aan de Mac om productiever en creatiever samen te werken. Het is nu gemakkelijker dan ooit met Apple Client Management om macOS binnen uw organisatie te integreren. Maak het eenvoudig en kostenbesparend voor uw IT in aanschaf, onderhoud en ondersteuning.

Jamf Now is de gemakkelijkste manier om een klein aantal MDM-taken uit te voeren op de Apple apparaten in uw organisatie. Jamf Now is zeer eenvoudig te gebruiken zonder softwaretraining en documentatie.

Jamf Pro is in staat om grootschalig beheer toe te passen voor organisaties die Apple apparaten gebruiken. Het biedt geavanceerde mogelijkheden voor macOS, iOS en tvOS en helpt uw organisatie het beste te halen uit het Apple platform.

Waarom Root3?

1

Ervaring

Profiteer van onze jarenlange ervaring in het effectief beheren van macOS op kleine en op grote schaal.
2

Ondersteuning

Wij gaan verder dan alleen remote support. Wij hebben diepgaande technische kennis in IT-omgevingen. Met onze ervaring en kennis helpen wij u snel op weg.
3

Maximale prestaties

Wij denken graag met u mee hoe u het meest effectief beheer uitvoert en hoe u macOS kunt integreren in uw netwerk. Wij zijn ook onderdeel van het Apple Consultants Network.
4

Zekerheid

Met Root3 weet u zeker dat u goed zit. Root3 is naast Gold Partner van Jamf ook maximaal gecertificeerd in Jamf Pro. Daarnaast heeft Root3 meerdere gecertificeerde Jamf Integrators.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend advies